Filosofia

 

Filosofia

BB Energetic group neix amb l’únic propòsit de fer d’aquest món, un món millor. Els nostres productes pretenen, no tan sols millorar el dia a dia de les persones, sinó també produir-los amb el màxim respecte envers el nostre entorn.

Un dels nostres principals objectius és poder donar feina a persones en situació d’atur a llarg termini, especialment a aquelles majors de 45 anys amb responsabilitats familiars, un dels col·lectius socials que més està patint la crisi al nostre país.

D’altra banda, hem instaurat un sistema de pagament en el qual, els clients que ho desitgin, podran arrodonir el preu a l’alça de la compra feta destinant la diferència a causes solidàries relacionades amb la pobresa energètica, el medi ambient o la universalització de les noves tecnologies. És a dir, si per exemple un dels nostres clients efectua una despesa de 1.474€ en qualsevol dels nostres productes, se li oferirà, si ho vol, la possibilitat de pagar-ne 1.500€, dels quals podrà destinar aquests 26€ de diferència a algun projecte concret d’una llista tancada relacionat amb els àmbits ja esmentats.

A més a més, quan l’empresa obtingui un mínim estable de beneficis, dedicarem part d’aquests a accions socials.

Finalment, volem destacar la voluntat de crear, en un futur, merchandising propi de l’empresa (tasses, llibretes, bolígrafs, estoigs, samarretes, imants,…) produïts artesanalment per persones amb discapacitat física i mental. El 50% del preu que pagarà el client per aquests productes es destinaran també a entitats socials vinculades a aquest col·lectiu.

En definitiva, volem cuidar del nostre entorn i de les persones que en formen part.